function getCookie(cname) { var name = cname + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i = 0; i

lördag!

  2012-06-30 / 16:00:24 / Bloggen / 1 KOMMENTARER
Imorgon är det söndag och sen är det måndag. Är så nervös att jag knappt kan andas om jag ska vara ärlig. Det går bra när jag har någonting att göra men när jag slappnar av, som just nu, så kommer alla tankarna på en och samma gång. Har hållt mig sysselsatt hela dagen men nu har jag kommit hem igen, får se vad jag ska hitta på ikväll för att få tiden att gå. 

Hörs senare! 

one step closer

  2012-06-29 / 21:12:22 / Våldtäkt / 3 KOMMENTARER
Haha ser nu att jag skrivit fel dag på förra inlägget.. /förvirrad tjej med alldeles för mycket i huvudet. 

Idag började jag dagen med snabbstädning av min lägenhet, sedan packade jag ihop det sista och hoppade på tåget. Blev hämtad av pappa och sen bar det iväg mot * där jag skulle träffa mitt målsägandebiträde. Hade tid klockan tre och kom ut därifrån runt tjugo över fyra. Mycket att prata om och gå igenom men nu känner jag mig iallafall lite säkrare. Av allt jag fått ta del av idag så känns det som att detta går åt mitt håll, det gäller bara att orka igenom måndag och tisdag. Men det ska nog gå bra! 

Nu ska jag kolla film med pappa, puss! v

svar på kommentar

  2012-06-28 / 20:35:19 / Våldtäkt / 2 KOMMENTARER
 
Jag svarar: Hittade ingen mejladress eller blogg så jag svarar dig i ett inlägg istället, hoppas det är okej. 
Som jag skrivit förut här på bloggen så träffade jag honom när jag precis fyllt tretton år. Han var en väldigt viktig person i mitt liv som fanns där när jag mådde dåligt och som jag kunde prata med om allting. En storebror och bästa vän på samma gång. Aldrig litat på en människa så mycket. Det han gjorde mot mig var fel, men samtidigt ville jag inte förlora honom. Det är svårt att förklara, men det är precis så det var. Även om det var hemskt att vara hemma hos honom så var det bättre än att vara hemma. Anledningen till att jag fortsatte umgås med honom var väl för att han fortfarande fanns där, och för att han hotade att berätta för mina föräldrar vilket var det absolut sista jag ville. Dessutom var jag rädd för vad som skulle hända med mig om jag anmälde, socialen var redan inblandade i mitt liv och jag trodde att jag skulle hamna i fosterhem. Jag tänkte även mycket på hans dotter, på vad som skulle hända med henne. 

Vet inte om du skrev det där sista fel, men jag har redan anmält honom. Har varit på polisförhör och polisutredningen är klar, åklagaren har väckt åtal och jag ska på rättegång om några dagar! Kram

fredag

  2012-06-28 / 12:52:01 / Bloggen / 4 KOMMENTARER
Hej på er! Vaknade för inte alls längesen och nu är jag påväg in i duschen. Det är fint väder idag så jag ska försöka ta mig ut på stan en stund. Har hunnit med att slänga i en tvätt också, har nästan inga rena kläder. Varit hemifrån över en vecka så det behövdes verkligen. Imorgon åker jag igen, och sen ska jag nog bara ta det lugnt hela helgen och försöka förbereda mig inför måndag. Inte för att jag vet hur, det är inte direkt så att jag är van vid sådana här saker.. Är nervös som fan om jag ska vara ärlig. 

Nej nu måste jag duscha så att inte hela dagen rinner iväg, sen måste jag packa ur väskan och packa om. See you later! 

Overkligt

  2012-06-27 / 13:37:17 / Våldtäkt / 5 KOMMENTARER

?

  2012-06-27 / 00:09:10 / Våldtäkt / 0 KOMMENTARER
I will get through this, and someday I'll get over what you did to me. But you'll never forget it, I'll forever be your reminder. I can live with that, the question is, can you?

in the speed of light

  2012-06-26 / 10:24:08 / Våldtäkt / 7 KOMMENTARER
Allt det här har gått så otroligt fort. Det känns som att jag står på en matta och någon drar i den så att jag tappar balansen. Kan inte förklara känslan, men just nu är allt det här bara så overkligt. Det är någon annans liv och inte mitt, det är någon annan jag skriver om här på bloggen. Det är så det känns, men så är det inte. Det var jag som gjorde anmälan, det var jag som var på förhör, det var mig det stod om i tidningen. 

Den första maj bestämde jag mig för att göra en anmälan. 
Den andra maj ringde jag till polisen och bokade tid. 
Den tredje maj var jag där och gjorde en anmälan. 
Den åttonde maj skulle jag ha varit på videoförhör, men hon som skulle förhöra mig blev sjuk. 
Den tjugofemte maj var jag på förhör och blev filmad.  
Fyra timmar efter förhöret ringde polisen och berättade att han satt anhållen. 
Den trettioförsta maj stod det om fallet i tidningen. 
Den tolfte juni skulle åklagaren senast ha väckt åtal, men vid det datumet var dem inte klara med utredningen så beslutet flyttades fram till den tjugonde juni. 
Den nittonde juni ringde hon som lett utredningen och berättade att åklagaren tänkte väcka åtal. 
Den tjugoförsta juni stod det om fallet i tidningen igen. 
Den tjugofemte juni pratade jag med mitt målsägandebiträde och fick reda på vilket datum rättegången skulle vara. 
Nästa vecka, måndag den andra juli och tisdag den tredje juli, kommer rättegången att hållas. Två dagar och jag ska medverka båda dagarna. Är så nervös att jag knappt kan andas. Tur att jag ska till BUP idag annars hade mitt huvud exploderat. 


a few days later

  2012-06-23 / 19:24:26 / Bloggen / 8 KOMMENTARER
Det har gått fem dagar sedan jag uppdaterade här sist, och under den tiden har det hänt ganska mycket. Hatar fortfarande blogg.se's nya design, speciellt kommentar-grejen. Svar på kommentarer och sånt, det var mycket bättre förut! 

Har i alla fall sommarlov, och det är hur skönt som helst. Speciellt när man inte kan sova på nätterna och inte har något att göra på dagarna, behöver verkligen ledigheten. Har firat midsommar tillsammans med familjen, med god mat och fint väder. 

I tisdags fick jag ett samtal från polisen. Hon berättade att hon nu sammanställt hela utredningen och skickat iväg den till åklagaren. Jag var säker på att hon skulle säga att det skulle läggas ner, men hon berättade istället att åklagaren beslutat att väcka åtal. Så i onsdags, den tjugonde juni, väcktes åtal mot honom. Fick ett brev hem där det stod "åtal väcks". Efter samtalet med polisen var jag i upplösningstillstånd. Började gråta direkt när vi lagt på, det var så mycket känslor som bara väntat på att få komma ut. All stress och väntan. Sedan började jag skratta. Efter det gick känslorna upp och ner under hela dagen. Det kommer att bli en rättegång! När den blir vet jag inte ännu, men troligtvis ganska snart. Mitt liv står fortfarande ganska stilla, men det går framåt. Allt som hänt såhär långt har varit till min fördel! Obeskrivlig känsla. 

Det har även stått ännu en artikel i tidningen. En längre denna gång, med uppgifter som jag själv inte ens fått ta del av ännu. Jag frågade polisen vad han nekar till, men hon fick inte svara. Sedan får jag läsa svaret i tidningen?! Känns helt sjukt. Varför ska allmänheten få veta om inte ens jag får veta? Men nu vet jag i alla fall, så det var ju bra. Han erkänner att vi haft kontakt och att han pussat mig, men förnekar brott. Han förnekar alltså att vi gjort något mer än bara pussats. Jävla äckel. 

Nu ska jag se på tv! Hörs senare. 
 

hatar blogg.se's nya design

  2012-06-18 / 22:00:07 / Bloggen / 3 KOMMENTARER
-

hjärtat sitter utanpå det slår inte som det brukar slå

  2012-06-17 / 17:05:41 / Våldtäkt / 3 KOMMENTARER

Är så förbannat trött på allt just nu. På livet, på människor, på sommarlov, på framtiden - verkligen allt. 

Tiden står stilla och jag orkar knappt tänka. Väntar bara på att det ska bli onsdag, att det ska hända någonting. Jag är så osäker på vad som kommer hända. Om det läggs ner, vad händer då och hur kommer jag att reagera? Om det går till rättegång, vad händer då? Kommer jag orka det? En miljon frågor, vill bara att skiten ska vara över. 


sommarlov!

  2012-06-14 / 20:41:52 / Bloggen / 3 KOMMENTARER
Hej på er! Varit rätt tyst från mig ett tag, har ingen lust att sitta vid datorn just nu. Mycket i huvudet och mycket som händer. Idag fick jag sommarlov iallafall, så behöver inte tänka på skolan längre. Skönt det! Ska åka bort ett tag nu och vet inte hur mycket jag kommer att uppdatera, men vi hörs när vi hörs helt enkelt! Ta hand om er och njut av ledigheten om ni, som jag, nyss fått lov. 

-

  2012-06-12 / 18:31:42 / Våldtäkt / 1 KOMMENTARER
Idag har min hjärna gått på högvarv. Idag var dagen då de skulle väcka åtal. Jag ringde polisen, hon berättade att de begärt honom omhäktad. Klockan fem ringde jag mitt målsägarbiträde och då berättade hon att han kommer att sitta häktad tills på onsdag nästa vecka, då ska de senast väcka åtal. Han kommer inte ut idag iallafall, så nu kan jag andas ett tag till. Det är dock fortfarande ingenting som är säkert, han kan komma ut på onsdag nästa vecka.

16.12

  2012-06-11 / 16:15:22 / Våldtäkt / 1 KOMMENTARER
Somnade fem imorse och vaknade strax innan nio när polisen ringde. Hon hade några frågor, och sen passade jag på att fråga vad hon tror kommer att hända. Hennes svar var "det är svårt att säga, det är alltid svårt i fall som dessa när ord står mot ord och det inte finns några direkta vittnen. Men samtidigt finns det ju mycket runtom, som andra har berättat. Men det är inget jag kan svara på, det är åklagarens beslut." 
Jag blev inte direkt klokare. Hon trodde också att han skulle omhäktas, dvs att man förlänger utredningen och skjuter upp beslutet om att väcka åtal. 

Skjut mig nu bara. Sätter halva mitt liv på att han kommer komma ut. Jag orkar inte det här. Om han går fri så kommer jag aldrig våga gå ut igen. HELVETE

-

  2012-06-11 / 03:24:31 / Bloggen / 0 KOMMENTARER
KAN INTE SOVA. FAN.

~♥~

  2012-06-11 / 00:23:59 / Bloggen / 0 KOMMENTARER

Dags att försöka sova

  2012-06-10 / 23:35:19 / Bloggen / 0 KOMMENTARER
Är ledig imorgon men ska lägga mig och kika på OC ett tag och försöka somna! Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs imorgon. Kramis

ett stort tack till en fin människa

  2012-06-10 / 20:33:22 / Våldtäkt / 5 KOMMENTARER


Caroline Engvall, författaren till Fjorton år till salu och Skamfläck, har länkat mig på sin hemsida Intetillsalu.se! Blev så sjukt glad när jag såg detta. Det är ett tag sedan nu, men var in där och kikade igen ikväll och blev lika glad igen. Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

SEVÄRT

  2012-06-10 / 19:24:00 / Våldtäkt / 16 KOMMENTARER

Bra att veta

  2012-06-10 / 17:34:00 / Våldtäkt / 12 KOMMENTARER

Misstankegrad

I Sverige finns fyra grader av misstanke:

 • Kan misstänkas för brott
  Den lägsta misstankegraden. Här rör det sig om mycket svag bevisning men det måste finnas någon omständighet som tyder på att personen begått brottet.
 • Skäligen misstänkt
  Den lägre graden av misstanke.  Här ska det finnas konkreta omständigheter som med viss styrka talar för att personen har begått brottet.
 • På sannolika skäl misstänkt
  Den högre graden av misstanke. Här måste misstanken vid en objektiv bedömning framstå som berättigad och misstanken måste grundas på den bevisning som finns i det enskilda fallet. Misstanken får inte vara följden av subjektiva antaganden eller av mer eller mindre kvalificerade gissningar.
 • Tillräckliga skäl för att väcka åtal
  Här handlar det om man på objektiva grunder kan förvänta sig en fällande dom.


Personen jag anmält sitter häktad på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Det är den högre misstankegraden och just nu arbetar polisen för att hitta bevis till att nå det fjärde steget. Polisutredningen är deras sätt att se om det finns tillräckliga skäl. Egentligen kan man alltså säga att han är så misstänkt som han kan vara vid det här laget, eftersom polisutredningen inte är klar än.

När man är på sannolika skäl misstänkt för ett brott har polisen mer att gå på än bara det jag sa vid förhöret. Det jag sa då var ett subjektivt antagande, jag är subjektiv i den här frågan eftersom jag är brottsoffer. Polisen är objektiva, vilket innebär att de är neutrala i frågan. De står inte på min sida, men inte på hans heller. De arbetar för att hitta bevis som stödjer min historia, och bevis som stödjer hans. Våra ord vägs emot varandra, och det är polisens jobb att hitta bevis som stärker den enas berättelse. De gör en objektiv bedömning och den misstanke de riktar mot honom måste vara grundad på den bevisning som finns i just det här fallet. Om polisen hittar bevis som stödjer mitt vittnesmål så har dem tillräckliga skäl för att väcka åtal.

there's this anxiety in me, growing stronger by the minute

  2012-06-10 / 16:25:00 / Våldtäkt / 4 KOMMENTARER
När jag skriver det här är det två dagar kvar tills den tolfte juni. Idag och imorgon. Den tolfte juni får jag veta vad som händer, förhoppningsvis. Den tolfte juni ska åtal väckas, om det nu blir så. Jag är så nervös att jag skulle kunna sprängas, och nervositeten växer hela tiden. 

Vad händer om det läggs ner? 
Vad händer om dem väcker åtal? 
Jag är rädd.

who do you think you are, running around leaving scars?

  2012-06-10 / 13:46:33 / Våldtäkt / 5 KOMMENTARER


Den här låten skulle kunna vara skriven om mitt liv. Kan relatera till den så mycket att det är helt sjukt. Hittade den för några veckor sedan och sen dess har jag lyssnat på den flera gånger om dagen. Det är som att hon sjunger alla mina känslor och tankar. Helt otrolig låt.

I tidningen

  2012-06-10 / 11:18:15 / Våldtäkt / 9 KOMMENTARER

Anledningen till att jag strykt över vissa delar är för att det står var han bor, och då alltså var jag bor. That's too personal! 

Helt sjukt. Det här händer verkligen. Det är på riktigt och det händer nu.

VAD SKA NI GÖRA I SOMMAR?

  2012-06-10 / 09:03:34 / Bloggen / 37 KOMMENTARER
Tumblr_m5avr4lb6c1ruyzwxo1_500_large

~

  2012-06-10 / 00:17:00 / Våldtäkt / 0 KOMMENTARER
Det skrämmer mig, jag kanske aldrig kände dig. Jag känner ångest över att jag någonsin släppte in dig i mitt liv.

today I don't feel like doing anything

  2012-06-09 / 18:52:12 / Bloggen / 0 KOMMENTARER
Idag har jag, om jag ska vara helt ärlig, knappt rört mig en meter. Inte klätt på mig, inte duschat, inte ätit någonting och inte varit utanför dörren. Legat i soffan och sett på OC, har ingen energi till något alls. Känner knappt för att svara när telefonen ringer. 

Nu ska jag, efter många om och men, klä på mig och gå ut och ta lite luft. Känner att min hjärna är i behov av syre. Tänker precis stava hjärna gärna btw. Idag är verkligen ingen bra dag. 
See you later guys

~♥~

  2012-06-09 / 10:59:21 / Bloggen / 7 KOMMENTARER
tumblr_m0qatbYC6p1qe9kc1o1_1280_large

Fredag!

  2012-06-08 / 18:30:30 / Bloggen / 1 KOMMENTARER
Äntligen är det helg igen. Kämpat mig igenom ännu en vecka trots att jag knappt sovit. Har dock varit värt det eftersom det snart är lov och kommer dröja två månader innan man träffar alla igen. Eftersom jag är klar med allt i skolan är jag ledig på måndag, så det blir en långhelg för min del! Efter det är det bara tre dagar kvar och sen väntar ett långt härligt lov. Har nästan ingenting inplanerat i sommar. Inget sommarjobb, inga resor, inga festivaler, ingenting! Ska bara ta det lugnt och umgås med människor som får mig att må bra. Ska fira min artonårsdag, förhoppningsvis tillsammans med min släkt. 

Har även planer på att jag ska skriva en självbiografi i sommar, men med tanke på alla gånger jag påbörjat och avslutat det projektet så ligger det lite på is. Ska iallafall skriva mycket när inspirationen finns, och så får vi se om det blir en bok till slut. Det vore en dröm!

Nu mina fina ska jag bädda ner mig i soffan och slå på första säsongen av OC! Fredagsmys

  2012-06-07 / 20:11:10 / Bloggen / 4 KOMMENTARER
NOTE TO SELF:
För någon är du stark, för att du erkänner dig svag
För någon är du vacker, för att du är dig själv
För någon är du perfekt, för att du har brister
Så lägg energin på de människor som torkar dina tårar,
inte personerna som orsakar dem.
Lägg energin på de människor som gör dig hel,
inte på personerna som har sönder dig.
Lägg energin på de människor som hjälper dig upp när du faller,
inte på personerna som sparkar på dig när du ligger ner.
Lägg energin på de människor som får dig att se ditt eget värde,
inte på personerna som får dig att tro att du förtjänade det.

when you feel so tired but you can't sleep

  2012-06-07 / 06:04:39 / Bloggen / 5 KOMMENTARER
Varit vaken sen fyra och legat och skruvat på mig i sängen, ska upp klockan sju egentligen. Roligt! Ser ut såhär varje natt nu nästan, vaknar runt tre, fyra och sen kan jag inte somna om. 

Idag blir det skola, näst sista skoldagen den här veckan. Ska bli så skönt med helg! Ha en bra dag, kramis

dear god, please stop the anger building up inside me

  2012-06-06 / 20:07:28 / Våldtäkt / 12 KOMMENTARER
Jag trodde jag visste var jag hade dig. Att du stöttade mig, att du förstod varför jag gör som jag gör just nu. Jag har ju förklarat för dig, mellan fyra ögon. Jag trodde du förstod. 

Att du ens kan säga alla dessa ord till mig. Att jag ljuger, att jag borde tänka på vad som händer med hans dotter, att jag borde tänka på vad som händer med dig, att det kommit lögner ur min mun förut. Att du över huvud taget sitter och skrattar på andra sidan telefonen? Jag är så besviken och det gör så jävla ont. 

Jag har hört människor säga att blod är tjockare än vatten, och jag antar att det stämmer. Det är din jävla son, och jag hatar er lika mycket båda två från och med nu. Men att du försvarar honom, när det är han som har gjort fel? Det är bara sjukt. Du säger att jag borde tänka på någon annan än mig själv, det är det jag har gjort i fem år. Och om jag borde det, så borde väl han också ha gjort det? Tror du att han tänkte på sin dotter, på vad som skulle hända med henne? Nej, klart han inte gjorde. Och ärligt talat, hon är inte mitt ansvar. Det var han som borde ha tänkt på vad som skulle hända med henne, inte jag. 

Jag är inte dum, jag förstår att det här är svårt för dig också. Jag förstår att du inte orkar ha någon kontakt, att du inte orkar med situationen över huvud taget. Men det ger dig inte rätten att säga vad du vill till mig. 

Du har inte ens pratat med honom, du har ingen aning om vad han har sagt eller gjort under de snart två veckor han suttit anhållen och häktad. Att du ens öppnar din käft utan att ha pratat med honom säger så mycket om dig som person att det är helt otroligt. 

Han har redan en försvarare, han behöver inte en till. Dra åt helvete.

before I die I'm going to

  2012-06-06 / 18:53:43 / Bloggen / 5 KOMMENTARER

nationaldag & plugghjälp

  2012-06-06 / 18:37:24 / Bloggen / 6 KOMMENTARER
Hej på er! Hela dagen har jag spenderat med en vän, hjälpt henne att plugga klart en massa rester så att allt är klart nu när betygen sätts på fredag. Själv är jag ju klar så kände att jag lika gärna kan hjälpa henne idag nu när vi båda är lediga! 

Nu ska jag nog strax hoppa in i duschen och sen bara ta det lugnt innan det är dags att sova, två skoldagar kvar denna vecka och sen är det avslutningsvecka. Ska bli så skönt med sommarlov! 

Vi hörs mer sen, kramis

life is a lesson

  2012-06-06 / 15:40:27 / Bloggen / 14 KOMMENTARER
Hej! Hoppas allt är bra med dig och att du får en bra dag :)
Forgetwhathurtyouinthepast_large

-'

  2012-06-06 / 14:43:32 / Bloggen / 6 KOMMENTARER


I don't ever want to let somebody ever get that close to me again

  2012-06-05 / 19:06:20 / Våldtäkt / 4 KOMMENTARER
När dem säger att du nekar till allt, vad är det du nekar till då? Att vi känner varandra över huvud taget? Att jag någonsin varit hemma hos dig? Att jag aldrig träffat dig? Att jag inte brukade sova på din soffa? Snälla, förklara för mig, vad är det som är sanningen för dig? 

Jag vet exakt vad som hänt. Jag minns datum. Jag minns vad jag kände, hur jag mådde, vad jag tänkte. Jag kommer ihåg hur det luktar hemma hos dig, jag kommer ihåg hur du luktar. När jag blundar kan jag se allt framför mig. Jag kan höra din röst, allt du sagt till mig upprepar sig i mitt huvud. 

Jag hatar dig för att du gör såhär. Jag har skyddat dig så länge, i fem år. Levt med detta, levt med dig i mitt liv trots att jag mer än gärna skulle se ditt namn på en jävla gravsten. Umgåtts med dig och pratat med dig som att du var en helt vanlig människa. Låtsats som ingenting när andra människor varit med, eftersom ingen skulle misstänka någonting. Förträngt hur ont det gjort att ens ha dig i min närhet. För vems skull? Inte fan var det min i alla fall. Det är din tur att skydda mig nu. Gör det här för min skull. Ge och ta, du vet? Men rättvisa verkar inte existera i din värld. 

Jag gör inte det här för att förstöra ditt liv, jag gör det här för att jag ska kunna leva mitt. Gå vidare, släppa taget. Försöka bli hel igen. Försöka lära mig att lita på människor, våga ha någon nära mig. Så länge jag vet att du lever ditt liv som om ingenting hänt kommer jag aldrig kunna lita på någon. Jag förstår inte hur man kan vara så totalt iskall. Vad trodde du? Att om du fortsatte jobba, dricka öl och köra bil så skulle det här såsmåningom försvinna? Jag var tretton år, du elva år äldre. Hur kan du ens leva med det, hur kan du ens leva med dig själv? Jag hade då inte klarat av det. 

Jag skulle så gärna vilja ta mig in i ditt huvud, förstå hur du tänker. Om du nekar, vad var det som hände då? Ingenting? Min pappa brukar säga "ljug gärna för mig, men ljug inte för dig själv". Det är precis vad jag skulle vilja säga till dig. Det är ditt samvete som kommer ta skada, om du ens har något.

klar i skolan!

  2012-06-05 / 18:44:01 / Bloggen / 2 KOMMENTARER
Är klar med alla uppgifter för det här året, går egentligen bara till skolan för att jag själv vill. Om jag vill får jag vara hemma, men det känns skönare att sitta där och göra ingenting än att göra lika lite hemma. Dessutom tror jag att väggarna i bubblan jag för tillfället bor i bara skulle växa sig starkare om jag satt hemma och funderade på livet. Det är nog bra för mig att träffa människor även om jag tycker det är ganska drygt hehe. 

Annars händer det faktiskt inte så mycket i mitt liv just nu. Räknar minuter, timmar och dagar för att det ska bli den tolfte. En vecka kvar, sju dagar. Alldeles för lång tid om man frågar mig. Jag vill veta vad som kommer att hända nu, helst nyss. Sen irriterar det mig att jag inte får veta någonting. Helst av allt skulle jag vilja att polisen smsade mig varje gång de tog ett bebissteg i den här utredningen. Efter varje sak som händer, varje ord som sägs. Jag vill veta allt, och jag hatar att jag inte får det. Vadå sekretess? Det är ju för fan mig det handlar om. Något som jag anmält, något som någon annan gjort mot mig. Vad som kommer hända med mitt liv. Är inte jag den som borde ha allra störst rätt att få veta saker då? Jag förstår såklart att polisen har sina rutiner och att det egentligen är bäst om jag inte vet så mycket, det kan skada utredningen och så vidare. Men ibland hatar jag det. Just nu är ibland. '

  2012-06-04 / 22:15:26 / Bloggen / 0 KOMMENTARER
you taught me how to feel like i don't want to ever let somebody ever get that close to me again

svar på kommentar

  2012-06-04 / 21:27:58 / Bloggen / 4 KOMMENTARER

För det första, vem är du att ifrågasätta min blogg och det jag skriver här? Det är min blogg, vem som väljer att läsa är inte upp till mig så om du stör dig på det jag skriver fine, dra härifrån. 

Onödigt att ens lägga ner energi på att svara men jag tänker göra det ändå.. Det är uppenbart varför jag skriver, och jag har även skrivit om varför jag har bloggen. Det här är min dagbok - jag skriver om mitt liv och för första gången skriver jag om allt. Inte bara hej bloggen idag har jag varit i skolan nu ska jag sova hejdå. 

Genom att skriva bearbetar jag det som hänt. För mig är det lättare att skriva om saker än att prata om dem. 

Hände för fem år sedan, ja visst, men just nu är det väldigt aktuellt i mitt liv med anmälan, eventuellt väcka åtal och eventuellt rättegång. 

Utnyttjar våldtäkten? Haha, visste inte ens att det var möjligt. Hade jag velat utnyttja den här situationen så hade jag, för det första, inte varit anonym. För det andra så hade jag också tjänat pengar på bloggen, genom att ha massa reklam osv. Det enda jag har är plusikassan och där har jag tjänat tio kronor, du kan få dem om du vill? Kram på dig queen of bitterness

sunday

  2012-06-03 / 16:02:52 / Bloggen / 2 KOMMENTARER
Åh gud vilken huvudvärk jag har, legat på soffan och sovit hela dagen. Duschat två gånger, ätit de enda tabletterna som brukar hjälpa - men ingenting fungerar. Nu har jag gett upp, tänker ignorera huvudvärken istället haha. Livet med migrän.. 

I helgen har jag tvättat ett ton tvätt, diskat ett ton disk och städat hela lägenheten. Känns bra, och det behövdes verkligen! 

Kramis

-

  2012-06-02 / 11:24:53 / Bloggen / 0 KOMMENTARER
Skulle vara skönt att sova en hel natt för en gångs skull och kanske få vakna pigg. Sitter i sängen nu med datorn. Har ingen energi till att göra någonting. Bara ligga i sängen och lyssna på musik. Borde duscha, borde städa, borde borde borde..

äntligen helg

  2012-06-01 / 15:35:57 / Bloggen / 6 KOMMENTARER
Kom hem från skolan för en stund sedan, köpte med mig cola på vägen hem och just nu sitter jag i soffan. Håller på och tvättar också, har inte gjort det på hur länge som helst så har en hel del tvätt kan jag säga. Ska spendera den här kvällen framför teven, samtidigt som jag ska tvätta och städa! Har även en skoluppgift som jag måste göra klart. Skön kväll ändå, inte rolig kanske men riktigt behövlig. 

Den här veckan har varit ganska jobbig. Inte sovit så bra och haft koncentrationen på noll, så den här helgen är verkligen efterlängtad. Idag är det en vecka sedan jag var på förhör, och alla känslor som det förde med sig har förföljt mig hela veckan. Är trött på detta redan, och ändå har det precis börjat.

kan det vara för sent att anmäla en våldtäkt?

  2012-06-01 / 07:24:26 / Våldtäkt / 7 KOMMENTARER
För mig tog det över fyra år att ens orka prata om det som hände, och lika lång tid att förstå att det inte var jag som hade gjort fel utan han. Efter det tog det ett tag till innan jag ens började tänka på att anmäla honom, vilket jag som ni vet gjorde för bara några veckor sedan. 

Många människor tror att bara för att det har gått ett tag så kommer polisen att lägga ner allt. Det stämmer inte. Har det begåtts ett brott så utreder polisen det på bästa sätt som går. Det varierar så klart hur man arbetar om det gått ett tag, men det innebär inte att man bara lägger av. 

I mitt fall finns det ingen brottsplats dit polisen kan åka och leta efter tekniska bevis. Det finns inga ögonvittnen, och nästan ingen som jag har berättat för. Utöver det så har det somsagt gått fyra år. Dessutom så står ord mot ord, eftersom han nekar till alla anklagelser. Ändå arbetar polisen för fullt med detta precis just nu!

Det finns dock en preskriberingstid på alla brottsliga händelser. Men jag har för mig (är inte helt hundra) att den tiden inte börjar för än man blir myndig, dvs arton år. Detta för att det är barn inblandade i bilden. Preskriberingstiden tror jag ligger nånstans kring tio till femton år, beroende på vad för brott det handlar om. Har man blivit utsatt som barn eller i tonåren kan man alltså ändå anmäla när man är omkring trettio. 

Det är aldrig försent.

fredagsmorgon

  2012-06-01 / 07:15:47 / Bloggen / 2 KOMMENTARER
Godmorgon på er! Det är en trött tjej som sitter här och skriver. Har mycket att göra och alldeles för lite koncentration för att klara av det. En vecka kvar tills betygen sätts, stress! Under den här veckan har jag dock gjort klart det allra mesta, känns braaa. 

Idag väntar tre lektioner och sedan en efterlängtad helg. Vi hörs mer senare!

fredagsmorgon

  2012-06-01 / 07:15:47 / Bloggen / 1 KOMMENTARER
Godmorgon på er! Det är en trött tjej som sitter här och skriver. Har mycket att göra och alldeles för lite koncentration för att klara av det. En vecka kvar tills betygen sätts, stress! Under den här veckan har jag dock gjort klart det allra mesta, känns braaa. 

Idag väntar tre lektioner och sedan en efterlängtad helg. Vi hörs mer senare!