function getCookie(cname) { var name = cname + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i = 0; i

Dammar av bloggen

  2013-04-26 / 14:55:08 / Bloggen / 1 KOMMENTARER
Hej! Kände att det var dags att damma av bloggen lite så kikar in och lämnar svar på ett par frågor så att ni vet att jag lever. Jag har inte glömt er!
Vad gör jag just nu? - Har precis sagt hejdå till mamma som varit häruppe hos mig i ett par dagar. Med sig ner tog hon den första flyttkartongen, jag kan inte förstå att det bara är två månader kvar innan jag ska vara ute ur min lägenhet. Men, det leder oss till en annan nyhet. När jag flyttar härifrån kommer jag att flytta ihop med Victor! Annars njuter jag av att det är helg även om jag ändå inte känner mig riktigt ledig. Planen för den här helgen är att göra skrivuppgifter idag, plugga matte imorgon och körkort på söndag. Ska även hinna med och sova så mycket jag bara kan så att jag orkar med stressveckorna som är kvar! 
Hur mår jag? - Jag mår bra! Riktigt jävla bra. Är lycklig och blickar framåt mot resten av mitt liv. 
Vad tänker jag på? - Studenten, helt klart! Klänningen är klar, skorna är klara, allt annat är planerat. Kommer bli bäst!
Vad händer i mitt liv? - Mycket, hela tiden. Just nu fokuserar jag på skolan, körkortet, vänner, Victor och flytten! Men med pirr i magen måste jag ändå säga att det är andra stora saker på gång också, och om jag säger att en dröm är på väg att bli sann så kanske vissa av er förstår vad jag menar ;-)!När jag inte uppdaterar här kan ni följa mig på Facebook där jag heter Sara Stille eller Instagram där jag heter saramagdalenastille :-) 

Ha det så bra så hörs vi snart igen!

Jag älskar lov

  2013-04-01 / 13:46:13 / Bloggen / 2 KOMMENTARER
Hej! Insåg precis att det är måndag idag och att det innebär att det är en hel vecka tills skolan börjar igen. Är fortfarande sjuk men ska njuta av tiden till fullo. Lämnade precis av mamma vid tåget efter att ha spenderat några helt perfekta dagar med henne. När vi skulle kliva på bussen till Ålands-båten stod vi inte med på passagerarlistan och när vi ringde Birka fick vi reda på att vår resa var avbokad. Aldrig i helvete tänkte vi och det slutade med att vi fick en lyxhytt istället för den vanliga vi bokat. Så, utsikt över havet och dubbelsäng med lyxfrukost dagen efter blev resultatet, det tackar vi för! Hade det hur bra som helst. 

I veckan ska jag plugga körkortsteori och göra klart lite skolarbeten. Hoppas tiden går fort tills lördag för då kommer Victor hit!