function getCookie(cname) { var name = cname + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i = 0; i

Påsklov | Förkyld | Körkort | Skola | Kärlek

  2013-03-28 / 17:09:43 / Bloggen / 1 KOMMENTARER
Precis som jag alltid börjar mina inlägg nuförtiden så kommer jag att säga att jag har tusen saker att göra och att bloggen hamnar i andra hand, och som alltid så ber jag om ursäkt för det. 

Idag började dagen som alla andra dagar den här veckan. Klockan ringde halv sex, vaknade till liv genom en varm dusch, åt frukost och gjorde mig i ordning för att sedan hoppa på bussen till trafikskolan. Har haft min fjärde körlektion och jag är stolt över mig själv för att jag vågar. Jag har alltid sagt att jag aldrig kommer att vilja köra bil men jag har faktiskt riktigt roligt bakom ratten. I veckan som kommer ska jag plugga en massa teori och sedan väntar ett ex antal körlektioner till. Målet är att ha körkort till sommaren, men vi får se hur det går med det. 

Skolan rullar på den också och den enda resten jag har just nu är matte som jag faktskt är på väg att bli klar med. Även det är lite av ett what the fuck-moment för så länge som jag kämpat med matten utan att komma ens en millimeter framåt är sjukt, och sen en dag bara började det rulla på och nu har jag klarat nästan hälften av kursen. Målet där är att bli klar innan april månad är slut! Tre kapitel kvar bara. 

Imorgon kommer mamma hit och på lördag åker vi en sväng med Birka Paradise, ska bli skönt att komma iväg lite. Om en vecka kommer min älskling också, och stannar en vecka! Ska bli underbaaaaart. Förövrigt är jag förkyld som fan och nu ska jag gå och köpa nässpray och halstabletter! Puss. 

Hej på er!

  2013-03-21 / 15:23:14 / Bloggen / 1 KOMMENTARER
Tro mig, jag veeet att detta är världens tråkigaste blogg just nu och jag ber om ursäkt för det. Men jag hinner inte med helt enkelt. Pluggar på i skolan, har börjat med körkortet, ska börja planera föreläsningar, jobbar med boken osv osv. Bloggen kommer lite i andra hand och dessutom väntar jag på att få en egen hemsida. Då kommer jag förmodligen att börja blogga där även om det känns tungt att klippa banden härifrån..

Nu måste jag packa! Blir en roadtrip till Stockholm imorgon, kanske berättar mer om det sen. Puss! 

Foto

Framtidsbeslut

  2013-03-15 / 10:10:02 / Bloggen / 3 KOMMENTARER
Idag är det fredag den femtonde mars - dagen då sökningen till högskola/universitet öppnar. Vet inte varför men det pirrar i hela magen. Känns häftigt att tänka att om bara ett halvår så kommer jag vara någon helt annanstans än där jag är idag, förhoppningsvis i Örebro :-) 

Idag ska jag söka till juristprogrammet vid Örebro universitet, Stockholms universitet och Uppsala universitet. Sen är det bara att hålla tummarna antar jag. Jobbat så jävla hårt för det här nu i tre år så det måste bli bra!! 

Nu ska jag tvätta, sen möte vid tolv. Kramis

Vardagen rullar på

  2013-03-12 / 18:22:42 / Bloggen / 0 KOMMENTARER
I söndags kom jag hem efter att ha haft ett helt underbart lov. Största delen har jag spenderat med mitt hjärta, men hann även med att träffa familjen en sväng nu under helgen. Har tagit det lugnt mestadels, gått på stan och bara varit. Precis det lov jag behövde. I lördags stod jag och mamma på en loppis hela dagen, ganska roligt faktiskt och definitivt något jag kommer att göra igen! På söndagen var det dags för en intervju till en tidning, berättar mer om det om ett par månader när tidningen kommer ut! 

Nu är jag hemma hos mig igen. Har varit i skolan, sen trafikskolan och efter det blev det ett träningspass med Karolina. Har nyss duschat och ska försöka tvinga mig själv att diska och laga mat nu. Sen blir det serier till sovdags! Pussss

Bild: Lycklig och galet kär <3
@saramagdalenastille

3/3 -13

  2013-03-08 / 21:05:00 / Bloggen / 3 KOMMENTARER

Kär och lycklig!


105 dagar till studenten!

  2013-03-01 / 15:19:16 / Bloggen / 1 KOMMENTARER
Hej! Håller på och tvättar och packar det sista. Idag börjar mitt sportlov och hälften av det kommer jag att spendera hos någon som får fjärilarna i min mage att vakna till liv, och andra halvan hos familjen i Dalarna. Åker imorgon och kommer inte hem för än om en vecka! Under veckan ska jag även till tandläkaren, sälja kläder på en loppis och träffa en journalist för att bli intervjuad till en tidning. Berättar mer om det sen. Insåg även att detta är mitt sista sportlov någonsin vilket känns lite skrämmande. Men vad jag har hört så är det nu livet börjar! Det pirrar i magen när jag funderar på hur mitt liv kommer att se ut om bara ett halvår. 

Såhär ser min studentklänning ut.