function getCookie(cname) { var name = cname + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i = 0; i

Christmas break

  2012-12-21 / 19:27:26 / Bloggen /
Härinne är det ganska dött för tillfället, vilket i och för sig kan bero på att jag är det också. Nästan iallafall, det känns så. Den senaste veckan har varit ett helvete om jag ska vara ärlig. Jag har vaknat varje morgon med ångest och legat vaken och grubblat till två, tre nästan varje natt. Har även haft hur mycket som helst att göra i skolan och det har jag fortfarande, men tog lov idag iallafall. Skönt! 

Imorgon åker jag, efter många om och men, hem till familjen. Har varit lite osäkert på den fronten och jag har haft lust att bara låsa in mig här i min lägenhet och fira jul ensam, men imorgon hoppar jag på tåget iallafall. Finns en enda person jag gör detta för, resten skiter jag ärligt talat i. Min familjesituation är en enda stor konflikt, kanske ännu mer än vanligt den här tiden på året.. Jobbigt. 

Men, jag har iallfall hittat en massa fina julklappar. Så det blir nog roligt ändå! Förövrigt känns det som att jag har en miljon saker att göra innan tåget går vid halv tio imorgon. Har egentligen inte tid att sitta här! Men vi hörs mer senare :-) kram! 

89931323778683897_oizt5xpj_c_large
Weheartit.comKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious