function getCookie(cname) { var name = cname + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i = 0; i

I still remember how it all changed

  2012-12-31 / 00:46:57 / Tankar /
Det är vinter men vår på samma gång. Det droppar från taket och grusvägen mellan våra hus är täckt av is. Jag halkar fram och har svårt att hålla mig på benen. Inte bara fysiskt, psykiskt också. Jag går snabbt från en konflikt och förmodligen rakt in i en annan. Du vet att jag flyr från något, det gör jag alltid när jag kommer till dig. Skillnaden är att förut så brukade du ta emot mig trasig som jag var och hjälpa mig att limma ihop alla delar, nuförtiden sprider du ut dem ännumer och sen lämnar du mig där ensam att plocka upp resterna av den jag en gång var. 

Jag minns hur allt förändrades. Över en natt var du någon annan och under samma natt passerade du alla gränser i hela världen. Den pusselbiten jag saknar är den som förklarar hur allt kunde bli så här. Var du aldrig på riktigt, vem fan var du egentligen? Var det detta som var tanken hela tiden? Jag kommer aldrig förstå, men jag önskar att du hade förklarat för mig. Inte att du ska göra det nu, för den du är nu vill jag aldrig mer prata med. Jag vill aldrig mer se dig eller höra din röst. Du är död för mig. 


E L I N [asperger & adhd]

Otroligt fin dikt, eller ha samtidigt hemsk, men du förstår. Känner själv igen mig en del i den...


Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir :-)
None None

2012-12-31 @ 12:19:18
URL: http://xoxoelinj.blogg.se
Celisty

Hejj!
Allt bra med dig?;)
Hoppas du får en super bra nyår med dina nära och kära;)
Gott nytt år!
Kram

Svar: Hej! Det är bra och jag har haft ett fint nyår. Önskar dig detsamma :-)
kram!
None None

2012-12-31 @ 13:22:26
URL: http://celisty.blogg.se
d.

jag tycker det är bra att du valt att gå ut med vem du är. Ännu bättre tycker jag att du är genom att sätta dit honom. Jag kom aldrig så långt. För ung för att förstå. Senare för bruten för att vilja. Jag blev inte våldtagen, utan misshandlad i år. Men faktum står kvar, jag borde anmält. Jag kan fortfarande, såklart, men vill inte ha något med det att göra längre.

Nu lever jag ett bra liv med han som tog mig därifrån. Men jag var svår att få tillbaka till verkligheten. Det var inte förrän flera månader senare som jag började förstå vad jag faktiskt varit med om och hur det hade förändrat mig. Idag är jag en helt annan människa. Ser jag det aset på gatan bör han springa, för jag är inte rädd längre.

Lycka till. Kram

Svar: Tusen tack fina du! ♥ Hemskt det du varit med om och jag förstår känslan av att ha kapat banden till den tiden, det hade jag också gjort men så en dag kom allt tillbaka. Du är stark! Kramar till dig.
None None

2013-01-08 @ 20:28:08
URL: http://dklingberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious