function getCookie(cname) { var name = cname + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i = 0; i

You've got a heart as loud as lions, so why let your voice be tamed?

  2013-01-14 / 16:19:00 / Bloggen /

Lejonet (http://blogg.veckorevyn.com/astrobloggen/2012/12/30/arshoroskop-2013/)
23 juli – 23 august

Året överlag: Det har varit ett aktivt 2012, kära Lejon, som avslutades på ett alldeles ljuvligt romantiskt vis. En trend som du förhoppningsvis vill ta med dig in i 2013. Vänskap och resor präglar det kommande året, vilket väl knappast kan vara helt fel med tanke på att båda dessa områden för med sig många ”bonus-områden” för ett Lejon. Det här är ett inspirerande år där många av dina redan etablerade projekt växer sig starkare, och där mycket tyder på vänskap och kreativitet. Ett spirituellt år coming up!

Kärlek: Den största chansen till kärlek för dig är genom vänner och bekanta detta år. Genom att använda andra som referenser kan du lätt träffa nya flirtar och spännande personer. Det finns också mycket som tyder på att en vänskap under detta år kan visa sig innehålla något mer än ni båda trodde, eller så händer det motsatta och en kärlek visar sig vara mer något av en vän. Om 2013 blir ett starkt kärleksår hänger främst på dig och hur trygg du känner dig i vad du vill ha. Go find out!

Mest romantiska perioder: De tre första veckorna i februari kan dra med dig på en riktig känslostorm, men hettan verkar utebli. Mitten av mars ger istället utdelning, och kan bli riktigt kul. En annan riktig kul period blir de tre sista veckorna i maj, med de sista dagarna i maj som pricken över i. I juli kan du stråla extra mycket med Venus i Lejonet, och slutet av augusti lovar också gott. Även oktober blir händelserikt.

Jobb och skola: Vardagslivet och allt som stavas praktiskt känns inte särskilt ofta som den mest spännande aspekten av livet för ett Lejon, och det här året utgör tyvärr inget undantag. Istället verkar årets största tråk-faktor ligga just här, både vad gäller arbete och hemma-fix. Kanske känner du dig understimulerad, vilket också höjer chansen på en del resande detta år. För de Lejon som valt att utbilda sig detta år finns det stora chanser att det blir givande och inspirerande, men att andra vardagsgrejer istället blir lite extra tråkiga. Det går i år inte att komma undan att det praktiska känns som ett riktigt ok.

Resor, flytt och förändringar: 2013 är som gjort för resande, utforskande, upptäckande och utveckling för dig. Det här året presenterar troligen en stor förändring av något slag, kanske en inre övertygelse, någon betydelsefull händelse eller något yttre tryck gör att du plötsligt befinner dig i en ny inre situation, och därmed är tvungen att omvärdera livet. Men det här betyder inte på något sätt att du behöver oroa dig – tvärtom kommer du snart upptäcka fördelarna av dina nya insikter.

Fokusera på detta år: Att få tid och lust att få allt kring hem, familj och praktisk vardag blir årets utmaning. Allt det roliga, inspirerande och kreativa kommer till dig hur du än gör.Fia

Hej!
Jag måste bara säga att du är skit stark! Jag beundrar verkligen dig och ditt mod! Jag har aldrig varit med om något sånt här och kan inte ens tänka mig hur ont det måste göra! Jag har varit deprimerad o sånt och jag vet bara då hur dåligt jag mått.. Så du är verkligen en sån jävla stark person som klarar av att gå igenom en sån här grej! Fortsätt att vara det! Fortsätt att inspirera människor!
Kram :)

Ps. Vad heter låtarna du har i videon?

Svar: Hej och tack så jättemycket! <3 låtarna heter Dig with me & Jar of hearts :) kramar
None None

2013-01-14 @ 19:47:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious